EN
BE

 

Sofie De Scheirder

Agile Tester

Sofie De Scheirder
Waar ik van hou in het leven is om alles te analyseren en uit te pluizen. Dit was dan ook een van de redenen waardoor ik in testing ben beland. Uitdagingen schrikken me niet af, integendeel. Die maken me net bijster gelukkig. Ik ben tevens een natuurmens die houdt van hardlopen. Je zal me ook elke dag wel gebogen zien over een boek daar ik hou van ‘mentaal’ reizen en levenslang (bij)leren. Eveneens ben ik een dierenvriend pur sang en heb ik zelf twee lieve ‘furbabies’ thuislopen die mijn wereld, samen met mijn muzikaal aangelegde partner, compleet maken.

Tom Basteyns

Agile Tester

Tom Basteyns
"Be not afraid of growing slowly, be afraid only of standing still" is een oud Chinees gezegde dat mij altijd heeft aangesproken. Ik heb een gezonde portie leergierigheid en zie ik elke dag als een nieuwe kans om kennis uit te breiden. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. Daarnaast werk ik graag in teamverband om probleemoplossend te kijken naar processen of taken. Daarom omarm ik uitdagingen, geniet ik van mijn passies voor technologie en vind ik plezier in het verleggen van grenzen, zowel op het werk als in mijn vrije tijd.

Alexandre Tozzi

Agile Tester

Alexandre Tozzi
Ik ben gepassioneerd door het automatiseren van repetitieve taken en geniet van het bedenken van creatieve oplossingen voor uitdagende problemen. Ik ben loyaal en open, en werk graag samen met verschillende teams om de efficiëntie en effectiviteit van processen te verbeteren.

Niels Coene

Agile Tester

Niels Coene
Ik ben ervan overtuigd dat we nooit te oud zijn om onze horizonten verbreden en onszelf te ontplooien en dat we nooit te oud zijn om plezier te halen uit elke dag en elke opportuniteit die het leven ons geef. Mijn moto is dan ook “we stoppen niet met spelen omdat we oud worden, we worden pas oud als we stoppen met spelen” Ik word blij als ik mezelf en de mensen rondom mij kan helpen met het uitbreiden van kennis, zowel werk gerelateerd als “fait divers”.

Jarno Lapere

Agile Tester

Jarno Lapere
Ik ben jong en leer super graag nieuwe dingen. Vandaar dat ik met heel veel enthousiasme ben begonnen aan dit avontuur. Ik ben een echte teamplayer. Een goed team heeft respect voor iedereen in het team en de bijdrage die de teamleden leveren. Een team helpt elkaar wanneer er problemen zijn. Dit is iets wat ik terug vind bij dit team. Mijn levenspreuk: "Behandel een ander zoals jezelf behandeld wil worden." In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met gamen en airsoft. Iets waar ik ook veel plezier uit haal is het bezoeken van pretparken, waarbij geen uitdaging te gek of te veel is!

Geert Peeters

Agile Tester

Geert Peeters
Ik word blij van de samenwerking met een brede waaier van mensen. Samen tot mooie resultaten komen, waarbij ieder zijn eigenheid mag bewaren, geeft me enorm veel voldoening. Mijn passie voor technologie, duurzaam ondernemen en innovatie vind ik graag terug in mijn projecten. In mijn hobbies, klassieke motoren, gitaarbouw en houtbewerking vind ik altijd mooie uitdagingen. Bij mijn Neil Young Tribute band breng ik mijn innerlijke wereld naar buiten. Als ik mijn hoofd wil leegmaken, stap ik op mijn Royal Enfield Bullet en dwaal langs de lokale veldwegen.

Ruwani De Silva

Agile Tester

Ruwani De Silva
Agile Tester starting new testing career in Belgium joining with De Agile Testers which allows me to work with a nice bunch of people having different aspects about software testing world. I am proud and lucky enough to call myself a member of the DAT family. I am a goal oriented, ambitious individual that always support team members. As a tester I like to listen my colleagues and get their valuable ideas to improve capabilities. curious learner who likes to learn new skills and technologies, approaching new challenges with an open, positive mindset.I’m always looking for a reason for every action asking question ‘’Why?’’ from myself, being so passionate to learn things indepth.

Petra Cuppens

Agile Tester

Petra Cuppens
Door het werken bij De Agile Testers ben ik me nog bewuster van waar de Agile way of working daadwerkelijk voor staat. Je werkt als een groep toe naar hetzelfde doel: een applicatie of website maken die voldoet aan wat de business of gebruiker nodig heeft. Testing is een passie van mij, maar mijn andere passie is mijn paard/paardrijden, daar vind ik mijn rust. Ik ben trots mij lid van de familie DAT te mogen noemen, het is een toffe groep. Daarnaast ben ik ook mama van een tienerzoon waar ik trots op ben.

Sharona Vlaeminck

Agile Tester

Sharona Vlaeminck
Ik durf met zekerheid te zeggen dat het software development team op mij kan vertrouwen. Ik coach het team naar een betere samenwerking met de “Agile way of working” mindset die centraal staat. Ik heb een grote wilskracht om verder te groeien als tester, ik wil continu blijven leren. Ik experimenteer dan ook graag met nieuwe tools en test strategieën. Ik kan mijn rust vinden in het maken van cupcakes en lekkere gebakjes. Het is een passie om met gebak een lach te toveren op andermans gezicht. Daarnaast ga ik enorm graag hiken. De bergen in Noorwegen zijn mij niet onbekend.

Benjamin Van Rietvelde

Agile Tester

Benjamin Van Rietvelde
Ik ben iemand die graag samenwerkt met collega's. Communicatie staat dan voor mij ook bovenaan en goed informatie kunnen doorgeven en ontvangen zijn mijn sterkste kanten. Hiermee kan ik niet enkel op een efficiente manier samen met collega's problemen vinden en oplossen, maar kan ik ook van anderen bijleren. Dit vind ik terug bij De Agile Testers, maar ook in het testvak.

Kenan Alhindi

Agile Tester

Kenan Alhindi
Heb je ooit die neef gehad die elk speelgoed uit elkaar haalde, de familiecomputer verpestte door ermee te rommelen, en uiteindelijk de persoon was naar wie je toeging als je iemand nodig had om je printer te repareren? Ja dat ben ik, ondeugend nieuwsgierig, leergierig en net als bij computers ben ik ook geïnteresseerd in het begrijpen van wat mensen drijft en wat er onder de motorkap schuilgaat. Ik ben sinds januari 2022 bij De Agile Testers en voelde me meteen thuis, een team dat de mens boven alles waardeert en toch als een zeer succesvol team weet te functioneren.

Maarten Hanssen

Agile Tester

Maarten Hanssen
Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, voelt voor mij als een verloren dag. Ik heb veel energie die soms wat door het dak schiet. Door mijn passie om steeds nieuwe dingen te leren, ben ik in staat die energie te richten op de uitdagingen die de wereld van software development mij biedt. Het geeft mij voldoeing om nieuwe dingen te leren en die nieuwe kennis te delen met de mensen om me heen! Door mijn liefde voor sport ben ik ook een team player en wil ik heel de groep meenemen op gebied van continuous improvement. Elkaar ondersteunen hierin is dus heel belangerijk voor mij.

Ineke Bauwens

Agile Tester

Ineke Bauwens
Ik ben een energieke, volhardende en creatieve duizenpoot. Vaak te vinden met haar neus in de boeken, ik geloof heel hard in zelfstudie. Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd. In mijn vrije tijd ben ik bezig met mij te verdiepen in fotografie. Verder ben ik een mama van twee kinderen die haar gezin runt met Agile in het achterhoofd. Na jarenlang gewerkt te hebben in de helpdesk sector heb ik de switch gemaakt naar testing. Ik hou ervan om mij vast te bijten in verschillende uitdagingen, ik heb het geluk gehad om deze te vinden op diverse projecten.

Nadine Maeger

Agile Tester

Nadine Maeger
Mede door mijn jarenlange expertise als analist-ontwikkelaar én technisch/functioneel analist, heb ik een brede ervaring opgedaan in software testen, met oog voor detail zonder het algemeen plaatje uit het oog te verliezen. Dit levert als leuke extra voor de klant dat bij het vinden van een issue er soms al een (gedeeltelijke) analyse toegevoegd is. Ik krijg energie van in een team samen te werken en software op te leveren waar de gebruikers blij van worden. In een Agile omgeving voel ik me erg op mijn plek, daar kan ik mijn nieuwsgierigheid omzetten in het stellen van kritische vragen en zo de kwaliteit van de software naar een hoger en gebruiksvriendelijker niveau brengen.

Justine Verstockt

Agile Tester

Justine Verstockt
Agile tester & Scrum Master die enkele jaren geleden haar avontuur in de wereld van testing is begonnen. Mijn passie is het samenbrengen van mensen en als team werken aan het continu verbeteren van je omgeving. “Winning as an Agile team!” Is de boodschap die ik overal met me meedraag. Een paar woorden die me beschrijven zijn: Out of the box, vrolijk, gemotiveerd, go-getter en de juiste hoeveelheid prettig gestoord! Dankzij De Agile Testers ben ik kunnen groeien naar de ervaren tester, Scrum Master en speaker die ik vandaag ben.

Stephane Gosselin

Agile Tester

Stephane Gosselin
Als voormalig voetbaltrainer zoek ik altijd manieren om te groeien. Niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. Bij De Agile Testers kan ik mezelf verder ontwikkelen in de dingen die ik graag doe. Zoals het coachen en begeleiden van starters op hun weg in de wereld van Agile testen. Mijn moto “There is no I in team”! Daarom probeer ik te zorgen voor goede communicatie binnen het team waarin ik zit. Drie woorden die mij beschrijven: “Eerlijk, communicatief, zorgzaam”.

Steven Boelaert

Agile Tester

Steven Boelaert
Al van jongs af aan heb ik de nieuwsgierigheid om te weten hoe dingen werken. Vaak nog voor ik iets in gebruik nam, had ik het al uit elkaar gehaald om te zien hoe het nu juist werkt, wat uiteraard het risico had dat ik het vervolgens niet correct meer in elkaar kreeg. Maar naast het begrijpen hoe iets werkt zocht ik ook altijd naar wat er buiten de beoogde functie nog meer mogelijk was. Deze instelling komt me bij het testen uitzonderlijk goed van pas, hierdoor is het een tweede natuur geworden om zaken vanuit zoveel mogelijk perspectieven te bekijken.

Patrick van Enkhuijzen

Directeur

Patrick van Enkhuijzen
Enthousiaste en trotse mede-oprichter van De Agile Testers in Belgie. Het is een geweldige uitdaging om onze Agile testers te ondersteunen bij de ontwikkeling van zichzelf. Transparantie, eerlijkheid en respect staan bij mij hoog in het vaandel. Als servant leader probeer ik deze waarden uit te dragen en wil ik mensen in staat stellen het beste uit zichzelf te halen. Hoe dat eruit ziet en wat dat inhoudt is voor iedereen verschillend. Dat vind ik zo geweldig aan het leiden van een groep mensen: het groeipad is altijd anders! Iedereen is uniek en brengt zijn of haar unieke "ik" mee! Ik moet het 'gewoon' faciliteren,

Marlies Thomasson

Algemeen Directeur

Marlies Thomasson
In dienst

Alain Bultink

Managing Director

Alain Bultink
Eerlijk, direct en ‘what you see is what you get’ is wat anderen over mij zeggen. Ik houd van afwisseling, autonomie, blijven ontwikkelen, korte lijntjes en gezamenlijk een doel bereiken! Ik werk vanuit een visie en met passie om resultaten te bereiken, maar met respect voor andermans mening en realistisch in hetgeen bereikt kan worden. Daarnaast houd ik van MTB-en, wielrennen, reizen, plezier en mijn familie!

Monique Stegeman

Backoffice

Monique Stegeman
Denkend en werkend in kansen en mogelijkheden Administratieve en financiele duizendpoot Autodidact Flexibel Creatief

Patrick van Enkhuijzen | Directeur
patrick@deagiletesters.be
0460-944990

Marlies Thomasson | Directeur
marlies@deagiletesters.be
0494-037107

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077