EN
BE

Solutions

Next Level Testing

Met Next Level Testing bieden we een inrichtings-, opleidings- en coachingtraject, gekoppeld aan intensieve begeleiding en training-on-the-job. In deze training wordt het geleerde meteen toegepast in de dagelijkse praktijk. Met ons programma nemen we teams mee naar een volgend niveau in kwaliteit en testen. Lees meer »

Next Level Testautomation

Next Level Test Automation is een inrichtings-, opleidings- en coachingstraject, gekoppeld aan intensieve begeleiding en training-on-the-job. Het richt zich op het inzetten van testautomatisering als toegevoegde waarde voor de kwaliteit van het product. Het bewustzijn over testautomatisering wordt binnen de hele organisatie vergroot en het gelee... Lees meer »

Agile Test Scan

Status quo van uw Agile testproces? - Merkt u dat uw testers moeite hebben met de stap naar Agile en testen daarbinnen in bijzonder? - Heeft u nog geen goed beeld waar uw ontwikkelteams staan in hun agility-level? - Heeft u onderbouwing voor een budget nodig om uw teams beter te laten presteren? Lees meer »

Ranorex Services

Wij zijn als enige bedrijf in Nederland Silver Partner van Ranorex. Wij kunnen: u kennis leren maken met de (on)mogelijkheden van Ranorex middels een demo u helpen met het uitvoeren van een PoC en, indien Ranorex geschikt is voor uw toepassing, Ranorex helpen implementeren in uw organisatie uw medewerkers opleiden in het optimale gebruik van Ran... Lees meer »

Patrick van Enkhuijzen | Directeur
patrick@deagiletesters.be
0460-944990

Marlies Thomasson | Directeur
marlies@deagiletesters.be
0494-037107

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077