EN
BE

Solutions

Agile Test Scan

Status quo van uw Agile testproces? - Merkt u dat uw testers moeite hebben met de stap naar Agile en testen daarbinnen in bijzonder? - Heeft u nog geen goed beeld waar uw ontwikkelteams staan in hun agility-level? - Heeft u onderbouwing voor een budget nodig om uw teams beter te laten presteren? Lees meer »

Next Level Testing

Wilt U de kwaliteit van uw product voor uw klant verbeteren? Heeft het optimaliseren van het proces (operational excellence) niet de gewenste kwaliteit gebracht of heeft u het gevoel dat verdere optimalisatie niet meer mogelijk is of lukt? Is testautomatisering toch niet die ´silver bullet´ die beloofd was? Dan is het tijd voor Next Level Testing. W Lees meer »

Next Level Testautomation

Denk u na over testautomatisering of heeft u het reeds geïmplementeerd zonder succes? Testautomatisering vereist een strategie, net als ontwikkelen en testen. Het wordt echter vaak vanuit de techniek, de tools, ingezet. We hebben een bottleneck in de uitvoering van onze (regressie)testen. Oplossing: Lees meer »

Ranorex Services

Wij zijn als enige bedrijf in Nederland Silver Partner van Ranorex. Wij kunnen: u kennis leren maken met de (on)mogelijkheden van Ranorex middels een demo u helpen met het uitvoeren van een PoC en, indien Ranorex geschikt is voor uw toepassing, Ranorex helpen implementeren in uw organisatie uw medewerkers opleiden in het optimale gebruik van Ran... Lees meer »

Instant API-services

De API toolkit kan direct helpen bij het oplossen van vraagstukken omtrent het geautomatiseerd testen van API’s in een CI/CD oplossing binnen een Agile omgeving. Het is een generieke oplossing om op een snelle en robuuste manier testdata klaar te zetten en de functionaliteiten van de software te (regressie)testen. D Lees meer »

Patrick van Enkhuijzen | Directeur
patrick@deagiletesters.be
0460-944990

Marlies Thomasson | Directeur
marlies@deagiletesters.be
0494-037107

James Johnson | Managing Director
james@deagiletesters.nl
+31615022781