EN
BE

Next Level Testing

Wilt U de kwaliteit van uw product voor uw klant verbeteren?

 

Heeft het optimaliseren van het proces (operational excellence) niet de gewenste kwaliteit gebracht of heeft u het gevoel dat verdere optimalisatie niet meer mogelijk is of lukt? Is testautomatisering toch niet die ´silver bullet´ die beloofd was?

Dan is het tijd voor Next Level Testing.

 

Wij bieden een maatwerk programma waarin we teams meenemen naar het volgende niveau in kwaliteit en testen. Wij hebben hiervoor een programma ontwikkeld waarin we de teams meenemen onafhankelijk van het niveau waarop ze zich nu bevinden. We starten hierbij met een onderzoek (Agile Test Scan) van het bedrijf, de cultuur, de processen, de teams en de mensen in de teams.Dan volgt een maatwerk workshop ´Next Level Agile Quality for teams´ waarin we een team bewust maken van kwaliteit en de rol van het gehele team daarin.

De volgende stap is dat een aantal ´quality enablers´ (meestal de tester(s)) uit het team geholpen worden om kwaliteit in een team te faciliteren. Dit doen we middels onze ´Professional Agile Tester´ training.

De laatste en meest belangrijke stap is dat we het team coachen door als actief teamlid in het team plaats te nemen en de quality enablers te helpen om de theorie ook in de praktijk te brengen. De praktijk is namelijk een veel complexere omgeving en bevat veel meer en ingewikkelde situaties dan we in de training kunnen oefenen.

 

Wat is de winst?

  • Minder afhankelijk van externe consultants
  • De kwaliteit van de software verbetert en daarmee de klanttevredenheid
  • Het Agile niveau stijgt

 

De solution is maatwerk en afgestemd op het huidige agility niveau, de testkwaliteit en de skills en mogelijkheden van de medewerkers

  • we brengen iedereen naar een basis level (foundation)
  • we bregen een kleinere groep naar een advanced level
  • we brengen een paar ´champions´ naar een expert level

 

Dit is een garantie voor een solide kennisbasis in het bedrijf en zorgt dat de kennis optimaal wordt ontwikkelt, behouden en uitgebreid binnen de eigen medewerkers.

 

Hebben wij dit eerder gedaan?

 

Ja. Wij implementeren deze oplossing momenteel bij MN pensioen services en het Ministerie van Defensie en veel andere klanten hebben concrete interesse in deze oplossing.

Naar het overzicht

Patrick van Enkhuijzen | Directeur
patrick@deagiletesters.be
0460-944990

Marlies Thomasson | Directeur
marlies@deagiletesters.be
0494-037107

James Johnson | Managing Director
james@deagiletesters.nl
+31615022781